Houtkachel collectie

Houtkachels van de beste houtkachel merken!

Houtkachels zijn vrijstaande hout gestookte haarden en bieden u een hoog rendement warmte en zijn een sfeervolle aanvulling op uw interieur. Door de diversiteit aan merken en de uiteenlopendheid aan modellen is er voor iedere smaak en ieder budget een houtkachel mogelijk.

In Apeldoorn kunt u zich laten adviseren bij de Haardenexpert. Dit bedrijf houd zich al jaren bezig met de verkoop van houtkachels en is hier dan ook een echte expert in. In hun uitgebreide showroom staan diverse houtkachels brandend voor u opgesteld. Voor meer informatie of om een indruk te krijgen van de showroom kunt u kijken op de website van Haardenexpert. www.haardenexpert.nl Hier kunt u digitaal alvast een kijkje nemen in de showroom van deze houtkachel specialist.

Installatie van de houtkachel en advisering en verkoop van benodigde aansluit materiaal voor uw houtkachel hebben zij ook voorradig in 1 van hun magazijnen. Ook is het mogelijk om u telefonisch te laten informeren over de mogelijkheden van de diverse houtkachels. Hiervoor kunt u 6 dagen per week van s’ochtends 8 uur tot s’middags 17 uur telefonisch contact met hen opnemen. Op donderdag zijn ze bereikbaar tot 21 uur.

Laat u geheel vrijblijvend goed informeren door de Haardenexpert over welke houtkachel voor u geschikt is, en geniet deze winter nog van een knapperend, warm brandend haardvuur bij u thuis.

 

Om u een beetje wegwijs te maken hebben we voor u een greep uit het assortiment van de belangrijkste merken op onze website geplaatst.

 

Stuv collectie

 

 

Spartherm collectie

 

 

Barbas collectie