Dru Metro 100 XT/3

Dru Metro 100XT/3 – Gashaard

De Metro 100XT/3 is een driezijdige gashaard met een breed vuur wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Door de panoramische ruit is de Metro 100XT/3 een ultieme blikvanger, die een gezellige sfeer zal brengen in uw woonkamer. Uiteraard geeft de Metro 100XT/3 ook een heerlijke warmte. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard.

Wat een sfeermaker is dit.. De Dru Metro 100 XT/3 is in elk interieur toepasbaar. Deze gashaard is prachtig afgebouwd en zelfs de houtblokken voor het complete plaatje ontbreken niet. Weer een knap stukje werk van onze installateurs!

Dru Metro 100XT/3 – accesoires

De Dru Metro 100XT/3 kan tevens worden geleverd met een Ceraglass achterwand, de zwart glazen achterwand zorgen er voor dat het vlammenbeeld weerkaatst zodat u een voller vuurbeeld heeft. De Dru Metro 100XT/3 kan perfect geplaatst worden op een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF. U kunt er ook een schouw omheen doen maar dat geeft wel eenheel ander beeld.

De haardplateaus kunnen desgewenst voorzien worden van lade en/of klepkasten om bijvoorbeeld audio apparatuur in weg te werken. U kunt het dus zo mooi maken als u het zelf maar wilt.

Laat een reactie achter