Blog

BTW vrij een haard aanschaffen

Geplaatst door op Dec 22, 2012 in Blog | 0 reacties

Op 22, 24 en 27 t/m 29 december 2012 blazen we bij de Haardenexpert de BTW op! Tijdens deze actiedagen kan u bij ons een haard aanschaffen zonder de BTW te betalen.

Actievoorwaarden:

  • Actie is uitsluitend geldig voor offertes of overeenkomsten die op 22, 24, 27, 28 en 29 december 2012 zijn gemaakt
  • De offertes die op 22, 24, 27, 28 en 29 december 2012 zijn gemaakt zijn geldig t/m 12 Januari 2013
  • Het BTW tarief wordt uitsluitend in mindering gebracht op de haard en niet op de overige materialen of diensten zoals schouw, afvoermaterialen, installatie enz.
  • BTW actie is niet van toepassing op showroom modellen en andere aanbiedingsprijzen
  • BTW actie is uitsluitend van toepassing als dit ook duidelijk op de offerte of overeenkomst is aan gegeven

 

BTW vrij een haard kopen

Stuv 21/85 DF bij de familie Bron

Geplaatst door op Dec 21, 2012 in Blog | 0 reacties

Stuv 21/75 DF

Stuv 21/75 DF – Doorkijk liftdeurhaard

Deze prachtige Stuv 21-75DF is geplaatst door onze monteurs te Wageningen bij de familie Bron! Dankzij onze monteurs wordt alles vakkundig geplaatst naar de wensen van de klant

De Stuv 21/75 DF

De Stuv 21/75 DF is de doorkijkversie van de Stuv 21/75 SF. Stuv staat erom bekend dat het design en techniek tot één geheel weet te brengen. De Stuv 21/75 DF heeft een grote liftdeur die helemaal weg kan schuiven. Als u de liftdeur omhoog schuift kan u met deze haard als een openhaard stoken.

De Stuv 21/75 DF – Weinig onderhoud

De Stuv 21/75 DF is ontworpen voor mensen die wel een houthaard willen, maar het liefst zo weinig mogelijk onderhoud eraan willen hebben. Stuv staat er bekend om dat hun haarden makkelijk te onderhouden zijn. Het is zelf mogelijk om met de Stuv 21/75 DF te barbecueën! Met een speciaal ontworpen lade kan er heel eenvoudig en schoon gebarbecued worden. Zo kunt u bij koud weer binnen gezellig en lekker warm genieten van een lekker hapje.

Faber Triple M te Elspeet

Geplaatst door op Dec 21, 2012 in Blog | 0 reacties

Faber Triple MFaber Triple M – Driezijdige gashaard

Deze prachtige Faber Triple M is geplaatst bij familie Wessels.

De Faber Triple M is het kleinste model uit de Triple-serie van Faber. Deze prachtige driezijdige gashaard is zeer geschikt. voor kleinere of zeer goed geïsoleerde ruimtes. Door de Triple M in een strakke kolom in de hoek van de woonkamer te plaatsen bespaard u de meeste ruimte in uw woonkamer maar u kunt de Faber Triple L ook mooi combineren met een haardplateau van natuursteen of MDF waar u bijvoorbeeld de televisie op kunt plaatsen. Zo kunt u gezellig bij het vuur zittent uw favoriete serie bekijken.

Vol en aanpasbaar vlammenspel.

Door de strakke en minimalistische afwerking ontstaat er een maximaal zicht op het vuurbeeld. Wij leveren de Faber Triple M met levensechte houtstammen of moderne witte kiezels die ook wit blijven ongeacht het verbruik. Deze inbouwhaard wordt standaard geleverd met een zwarte stalen achterwand maar als optie kunt u kiezen uit een zwart glazen achterwand waarin het vlammenspel weerspiegeld wordt in de achterwand wat voor een veel voller vuurbeeld zorgt. Met de standaard bijgeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig vanuit uw stoel het vlammenspel regelen. Deze Faber gashaard is ook leverbaar in een Faber Triple L versie en een Faber Triple Xl-versie

Altech Eclips Depot speksteenkachel

Geplaatst door op Dec 12, 2012 in Blog | 0 reacties

Altech Eclips DepotDe Altech Eclips Depot  – Nietsontziende krachtpatser

De Altech Eclips Depot is een nietsontziende krachtpatser! Deze elegante en strak vormgegeven voorzet houthaard heeft een enorm rendement dankzij zijn spekstenen mantel. Speksteen bevat veel magnesiet, een natuurmateriaal dat metaal bevat. Door deze unieke samenstelling is speksteen zelfs vuurbestendiger dan gietijzer. En kan ze een ongelooflijke hoeveelheid warmte opnemen, die ze als een unieke, zachte warmte weer uitstraalt.

Maakt uw plaatje compleet

De goed weggewerkte hendels en het onzichtbare bedieningspaneel tonen aan dat deze haard tot in de finesse is afgewerkt. Ook hebt u met de grote gebogen ruit een optimaal zicht op het grillige en knapperige houtvuur. De kachel is leverbaar in zes verschillende soorten speksteen en drie kleuren gietijzer. Verder is de Altech Eclips Depot verkrijgbaar met een boven- en een achteraansluiting.

Wat is nu precies speksteen?

U heeft de term speksteen vast al wel eens een keer gehoord in uw zoektocht naar een haard of een kachel. Speksteen bestaat grotendeels uit talk (ongeveer 45%) wat het een vrij zacht materiaal maakt en waardoor het ook goed te bewerken is. Als je het speksteen 1 keer bakt is het dan ook keihard! Een andere belangrijke stof zijn de magnesiet kristallen (ongeveer 45%) die bevatten veel metaal dit geeft het speksteen een aparte glans en een hoogsoortelijk gewicht.

Speksteen neemt de warmte zeer snel op: wel twee tot twee-en-een-half keer zoveel als andere soorten natuursteen. Vervolgens geeft het daarna  de opgenomen warmte voor lange tijd gelijkmatig aan de omgeving af. De meest gebruikte kleur speksteen in de kachelwereld is grijs.

Dru Trio te Apeldoorn

Geplaatst door op Dec 8, 2012 in Blog | 0 reacties

Prachtige Dru Trio geplaatst in Apeldoorn

Opnieuw is er een prachtige haard geplaatst van Haardenexpert, deze geweldige Dru Trio gashaard is een pareltje in elke woonkamer. Door zijn drie-zijdige vuurbeeld is het altijd een plezier om er naar te kijken.

Dru Trio – De elegante gaskachel

De Dru Trio is een elegante drie- zijdige gashaard. doordat de Dru Trio ook zijruiten heeft zijn de vlammen vanuit elke hoek goed te zien. Fascinerend is het hoge vlambeeld met het geweldige groeieffect dat goed zichtbaar is door de glasramen. Dankzij zijn strakke vormgeving zoals de meeste gashaarden past de Dru Trio is elk interieur. De gashaard wordt standaard voorzien van een luxe programmeerbare afstandsbediening.

De Dru Trio is leverbaar op zowel aardgas als op propaangas. Dankzij zijn laag vermogen en gesloten systeem is deze haard uitermategeschikt voor de goed geisoleerd nieuwbouwwoningen. Deze middel grote gashaard is met zijn strakke uitstraling en hoge vlammen een pronkstuk in elke woning!

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij haardenexpert. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Wanders Black Pearl houthaard

Geplaatst door op Dec 7, 2012 in Blog | 0 reacties

De Wanders Black Pearl houthaard

De Wanders Black Pearl is het nieuwste model, op het gebied van houthaarden, van Wanders. Deze haard heeft een unieke vorm en heeft een zeer luxe uitstraling door zijn hoogwaardige afwerking. Boven op de haard bevind zich een keramische zwart glazen plaat die de haard nét even dat beetje meer geeft!

Wanders Black Pearl – parel in uw woonkomer

De Wanders Black Pearl is door zijn opvallende eigenschappen gegarandeerd de blikvanger in uw woonkamer. Nergens anders vindt u een evenarend model met dit markante design. De grote stookruimte is optimaal te benutten doormiddel van de solide draaideur, terwijl het driezijdige glas u een schiiterend zicht geeft op het stormende vlammenspel.

Barbas Universal-5 75 gerealiseerd te Sterksel

Geplaatst door op Nov 27, 2012 in Blog | 0 reacties

Barbas Universal-5 75 gerealiseerd te Sterksel

De Barbas Universal-5 75 De Barbas Universal-5 75 biedt u de mogelijkheid om de sfeer van een openhaard te combineren met het rendement van een zuinige houtkachel . Deze haard heeft een hoogwaardig interieur en een uitgebalanceerd verbrandingsysteem, dit zorgt voor een hoog rendement en een groot bedieningsgemak.

Stuv 16/78 Cube gerealiseerd te Avenhoorn

Geplaatst door op Nov 27, 2012 in Blog | 0 reacties

Stuv 16/78 Cube gerealiseerd te Avenhoorn

De Stuv 16/78-Cube

De Stuv 16/78-Cube kan op de vloer worden geinstalleerd, op en speciaal zelf ontworpen sokkel, maar ook op een door Stuv ontwikkelde sokkel. De sokkel van Stuv heeft meerdere modules die los aangeschaft kunnen worden.

Zelfs het kleinste wezen bij de familie Datema uit Avenhoorn geniet van de fantastische warmte van de Stuv 16/78 Cube. Heeft u ook intresse kijk dan op onze website of neem anders een kijkje in onze showroom te apeldoorn.

Stuv 16/78-Cube – Denkt aan het milieu

De Stuv 16/78-cube is een millieubewuste kachel en werkt volgens hoog ontwikkelde verbrandingsprincipes waardoor een zeer hoog rendement wordt bereikt. Met een rendement van ongeveer rond 75% bevindt zich de Stuv 16/78-Cube in de allerhoogste rendementsklasse.

Dru Metro 100 XT/3

Geplaatst door op Nov 27, 2012 in Blog | 0 reacties

Dru Metro 100 XT/3

Dru Metro 100XT/3 – Gashaard

De Metro 100XT/3 is een driezijdige gashaard met een breed vuur wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Door de panoramische ruit is de Metro 100XT/3 een ultieme blikvanger, die een gezellige sfeer zal brengen in uw woonkamer. Uiteraard geeft de Metro 100XT/3 ook een heerlijke warmte. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard.

Wat een sfeermaker is dit.. De Dru Metro 100 XT/3 is in elk interieur toepasbaar. Deze gashaard is prachtig afgebouwd en zelfs de houtblokken voor het complete plaatje ontbreken niet. Weer een knap stukje werk van onze installateurs!

Dru Metro 100XT/3 – accesoires

De Dru Metro 100XT/3 kan tevens worden geleverd met een Ceraglass achterwand, de zwart glazen achterwand zorgen er voor dat het vlammenbeeld weerkaatst zodat u een voller vuurbeeld heeft. De Dru Metro 100XT/3 kan perfect geplaatst worden op een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF. U kunt er ook een schouw omheen doen maar dat geeft wel eenheel ander beeld.

De haardplateaus kunnen desgewenst voorzien worden van lade en/of klepkasten om bijvoorbeeld audio apparatuur in weg te werken. U kunt het dus zo mooi maken als u het zelf maar wilt.

Bellfires Horizon Bell Small 3 geplaatst in Rijssen

Geplaatst door op Okt 4, 2012 in Blog | 0 reacties

Bellfires Horizon Bell Small 3 geplaatst in Rijssen

Bellfires Horizon Bell Small 3 geplaats te Rijssen!

Afgelopen week is er bij de familie de Bruin ui Rijssen een Bellfires Horizon Bell Small 3 gashaard geplaatst. Deze met hidden door uitgevoerde gashaard brand inmiddels al naar volle tevredenheid van de klant.

Een blikvanger in uw interieur

Een blikvanger in uw interieur waar u uw ogen niet van af kan houden. Met de meegeleverde afstandsbediening kan u vanuit uw luie stoel de haard eenvoudig een tandje hoger of lager zetten. Kortom, deze haard biedt u veel gemak en zorgt daarnaast voor een flitsend uiterlijk in elke woonkamer. Wij kunnen het helemaal voor u leveren met wij hebben er ook een uitgebreid aanbod schouwen bij!